Αρχική > Blog > Google > Google Ad Grants Crisis Response
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Χρόνος Διαβάσματος: 5 λεπτά

Google Ad Grants Crisis Response

Πώς η Google υποστηρίζει τους Φιλανθρωπικούς και Μη Κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κατά τη διάρκεια του COVID-19

Η ομάδα της Google, για να εξυπηρετήσει τις μοναδικές ανάγκες της μη-κερδοσκοπικής κοινότητας, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα με το οποίο προσφέρει:

  • δωρεάν την έκδοση G Suite for Non Profits, για όλους τους μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα φορείς, που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας
  • δωρεάν πρόσβαση στο πρόγραμμα YouTube Nonprofit και στις πλατφόρμες Google Earth και Google Maps
  • δωρεάν πρόσβαση στο πρόγραμμα Ad Grants Crisis Response, με μηδενικές χρεώσεις για τα διαφημιστικά κόστη (κόστη παρόχου Google), για ποσό έως $10.000 όσον αφορά Google Search Ads διαφημίσεις, με στόχο την αύξηση της online αναγνωρισιμότητάς τους

Οι πρωτοβουλίες αυτές, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά, τις επιχειρήσεις μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, που προσπαθούν να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα, τι ακριβώς αφορά το πρόγραμμα Ad Grants Crisis Response.

Τo δωρεάν ποσό των $10.000, από το οποίο θα επωφεληθούν οι MKO και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα έως τον Οκτώβριο του 2020

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε, οι ΜΚΟ χρειάζονται μια στρατηγική marketing, προκειμένου να μεταδώσουν το μήνυμά τους στον κόσμο. H προσπάθεια των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων να υποστηρίξουν όσους έχουν ανάγκη, την εποχή αυτή φαντάζει αδύνατη, γιατί οι οργανώσεις αυτές βασίζονται συχνά σε ενέργειες καλής θέλησης, παρά σε ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους.

Η διαφήμιση στη Google είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις ΜΚΟ να διαδώσουν το μήνυμα της ύπαρξης τους σε όσους αναζητούν τη βοήθεια τους. Στην ουσία, η Google θα τοποθετεί διαφημίσεις για τους μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς εντελώς δωρεάν.

Το Google Ad Grants, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και οι διαφήμισεις Google. Το μήνυμα σας θα φαίνεται σε όσους ψάχνουν για μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με στόχο να αποκτήσουν οικειότητα με τον οργανισμό σας.

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα λάβετε δωρεάν διαφημίσεις Google αξίας $10.000 – κάθε μήνα. Αυτή την επιχορήγηση θα πρέπει να τη διαχειριστείτε μόνοι σας ή να προσλάβετε ένα digital agency για να το κάνει για εσάς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Google προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε λειτουργίες και εργαλεία της (G Suite for Non Profits, YouTube Nonprofits, Google Earth, Google Maps) για να επιτρέψει στους φορείς αυτούς να βρουν νέους εθελοντές και συνεισφέροντες. Τα παραπάνω εργαλεία, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ωφελήσουν τους μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς και να συντελέσουν στην επιτάχυνση της προβολής των τόσο σημαντικών προσπαθειών τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιχορήγηση του προγράμματος Google Ad Grants προκειμένου να προωθήσετε μια καμπάνια συλλογής δωρεών, να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας σας ή γενικότερα να προβάλλετε το έργο και την αποστολή σας.

 Η εταιρεία Connecting Dots, ως πιστοποιήμενος partner της Google μπορεί να αναλάβει:

1. Τη διαδικασία αίτησης, έναντι μικρής αμοιβής η οποία θα αφαιρεθεί από τις υπηρεσίες της σε περίπτωση έγκρισης επιδότησης

2. Τη Δημιουργία – Ρύθμιση της Gsuite πλατφόρμας και των αντίστοιχων  GSuite αδειών (licenses), που θα απαιτηθούν, βάσει των αναγκών σας για την cloud online μηχανοργάνωσή σας (emails, document management, etc). Η αμοιβή θα είναι στο 1/3 των ανακοινωμένων τιμών τιμοκαταλόγου και θα εξαρτηθεί από τον όγκο των accounts που θα δημιουργηθούν

2. Tη Δημιουργία και προώθηση των Google Ads διαφημίσεων για τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό σας. Η αμοιβή θα είναι στο 1/3 των ανακοινωμένων τιμών τιμοκαταλόγου και θα εξαρτηθεί από τον όγκο των διαφημίσεων που θα δημιουργηθούν

“Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα λάβετε δωρεάν διαφημίσεις Google αξίας $10.000 – κάθε μήνα.”

Δείτε εάν δικαιούστε την χρηματοδότηση, και κάντε την αίτηση έως τον Οκτώβριο του 2020.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε την επιδότηση!

Κάντε την αίτηση μαζί μας!

Συμπληρώστε τη φόρμα προκειμένου να δείτε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις, και θα κάνουμε μαζί την αίτηση!